Nieuwpoort

Vastgoed in Nieuwpoort: een zekere en interessante belegging

Of u nu in Nieuwpoort woont of op zoek bent naar een tweede verblijf, u zal het met me eens zijn. Vastgoed blijft nog altijd één van de zekerste beleggingen. En dat geldt bij uitstek voor vastgoed in Nieuwpoort. Ten eerste omdat je aan de kust koopt. Ten tweede omdat Nieuwpoort zich stilaan nestelt in de top van de Belgische kustgemeentes. Een appartement of villa in Nieuwpoort kopen, blijft een interessante belegging. Zeker als u weet welke grote infrastructuur verbeteringen Nieuwpoort nog zal ondergaan.

Aantrekkelijke en dynamische kustgemeente

Nieuwpoort is hot. De stijgende bevolkingscijfers liegen er niet om. Recent onderging Nieuwpoort een aantal opmerkelijke veranderingen die de gemeente een jonge, trendy en dynamische look gaven. Combineer dit met een rijk verleden en de historische strandarchitectuur en je begrijpt meteen wat Nieuwpoort zo aantrekkelijk maakt. De charme van de binnenstad, het sprankelende centrum en de Nieuwpoortse jachthaven zijn maar enkele ingrediënten die van Nieuwpoort een smakelijk geheel maken. Ook letterlijk. Nieuwpoort draagt de officieuze titel "Hoofdstad van de verse vis". Geen wonder dat de zoeker naar Utopia van Jan Fabre hier zijn thuishaven vond.

Nieuwpoort = proeven van het beste van de kust ...

Wie een villa of appartement in Nieuwpoort koopt, krijgt er volop natuur en ontspanning bij. Hier kan je onbeperkt fietsen, wandelen, watersporten of gewoon ontspannen en relaxen. Een bezoek aan de achterliggende polderdorpen, een avondwandeling op de schitterende zeedijk, fietsen langs de ijzermonding, relaxen op het brede zandstrand of gezellig kuieren in de binnenstad. Te veel om op te noemen. Kom gerust binnen voor tips en advies.

... op elk moment van het jaar.

Nieuwpoort is een stad voor alle seizoenen. Op elk moment van het jaar kan je genieten van natuur en cultuur.